" />

Categorieën

Woonprogramma's / Coiba eetkamertafel

Coiba eetkamertafel
0 Reviews | Review toevoegen

Coiba eetkamertafel leverbaar in diverse afmetingen en als uitschuiftafel is onderdeel van Coiba woonprogramma en is online te bestellen in onze webshop KubusWonen.nl


Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

+/- 2 tot 3 weken.

€ 799,00 *
Prijs per stuk vanaf,

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Eetkamertafel Coiba
De tafels van Coiba zijn verkrijgbaar in 3 verschillende afmetingen vast model en 1 keer in een uitschuifmodel.
Het is heerlijk tafelen aan deze houten eetkamertafel uit de Coiba collectie van Happy@Home. De prachtige tekening van het Acaciahout is duidelijk te zien op het tafelblad. De tafelpoten zijn voorzien van een stoer metalen accent. De eetkamertafel Coiba is leverbaar in de kleur Tibet grey.


Download hier de collectie overzicht van het woonprogramma Coiba.
Download hier de advies verkoop prijzen van het woonprogramma Coiba.

Uitschuiftafel Coiba

Met deze houten uitschuifbare eettafel uit de Coiba collectie van Happy@Home heb je altijd voldoende ruimte aan tafel als er gasten blijven eten. Met behulp van een zogenaamd vlindersysteem is de tafel in een handomdraai met 50 cm te verlengen. Deze eetkamertafel is leverbaar in kleur Tibet grey. De metalen accenten aan de poten zorgen voor een subtiel maar stoer detail.​

Afmetingen Coiba tafels

Coiba eetkamertafel 170 x 105 cm
Hoogte: 77 cm
Diepte: 170 cm
Breedte: 105 cm
Hoogte onderkant tafel: 68 cm
Breedte binnen poten: 68 cm
Diepte binnen poten: 133 cm

Coiba eetkamertafel 200 x 105 cm
Hoogte: 77 cm
Diepte: 200 cm
Breedte: 105 cm
Hoogte onderkant tafel: 68 cm
Breedte binnen poten: 68 cm
Diepte binnen poten: 159 cm

Coiba eetkamertafel 230 x 105 cm
Hoogte: 77 cm
Diepte: 230 cm
Breedte: 105 cm
Hoogte onderkant tafel: 68 cm
Breedte binnen poten: 68 cm
Diepte binnen poten: 193 cm

Coiba uitschuiftafel 190 (+ 50) x 105 cm
Hoogte: 77 cm
Diepte: 190 cm
Breedte: 105 cm
Diepte uitgeschoven: 240 cm
Hoogte onderkant tafel: 67 cm
Breedte binnen poten: 68 cm
Diepte binnen poten: 152 cm
Diepte uitgeschoven binnen poten: 152 cm

Snel leverbaar
Artikelen uit de Coiba woonprogramma in kleur Tibet grey met antraciet kleur accenten zijn snel leverbaar. 

Coiba programma met eindeloze keuzes!
De meubels uit het Coiba woonprogramma zijn snel verkrijgbaar in kleur Tibet grey met antraciet kleur accenten. Alle deuren en laden zijn voorzien van een Soft-Close systeem. Diverse kasten hebben LED-verlichting. De TV-dressoirs en lowboards hebben een kabel management systeem, waardoor er geen kabels zichtbaar zijn. Poten van de Coiba collectie zijn afgewerkt met metalen accenten.

Scherpste prijs!
Heeft u interesse in meerdere producten van de Coiba woonprogramma? Dan raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen op nummer 0345 - 54 98 10 of kom langs in onze showroom voor scherpe aanbiedingen!

Voorkom teleurstelling
De collectie vernieuwt zichzelf voortdurend. Daardoor zijn er permanent diverse objecten die plaats moeten maken voor hun opvolgers. En dat biedt u uitgelezen kansen om uw interieur voordelig te verrijken met een bijzonder meubelstuk. Het kan zijn dat een afgebeeld artikel inmiddels is verkocht. Om teleurstelling te voorkomen raden wij u aan om vooraf even de afdeling verkoop te bellen (0345 - 54 98 10) als u naar ons toe wilt komen om de opruiming te bekijken. Reservering van opruimingsartikelen is niet mogelijk. Opruimingsartikelen worden geleverd zoals ze in de showroom zijn gepresenteerd.

Bezorgen 
Kubus Wonen heeft een eigen bezorgdienst, hierdoor kunnen wij u bestelling met alle zorg en nauwkeurigheid bij u thuis bezorgen. 

Afhalen
Als u eerst het meubel zelf wilt komen bekijken is dit geen probleem. Indien akkoord kan deze meteen worden meegenomen.


 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwe modellen? Vul dan uw e-mail adres in.

BELANGRIJKE INFORMATIE MET BETREKKING TOT COVID-19/CORONA VIRUS

Geachte Kubus Wonen klant,
In deze onzekere tijden willen we jou, als onze gewaardeerde klant, graag op de hoogte houden van hoe Kubus Wonen omgaat met de situatie in Nederland omtrent COVID-19

Gezondheid en veiligheid hebben bij Kubus Wonen de hoogste prioriteit. Wij dragen bij aan het indammen van het virus. We volgen de ​
COVID-19/Coronavirus pandemie dan ook actief op en nemen daarom continu alle voorzorgsmaatregelen in acht. Dat betekent dat de richtlijnen van de overheid en het RIVM binnen Kubus Wonen ten strengste worden nageleefd om onze medewerkers en u te beschermen.

LEVEREN VAN GOEDEREN
Gezien de uitbraak wereldwijd en de onvoorzienbare gevolgen ervan willen wij u informeren dat wij alles in het werk stellen om uw bestellingen te leveren. Helaas zijn ook wij afhankelijk van toeleveranciers van binnen en buitenland en vragen u begrip voor het feit dat hierdoor sommige bestellingen wat vertraging kunnen oplopen. We staan nauw in contact met onze leveranciers en zullen er samen zorg voor dragen uw bestellingen zo spoedig mogelijk uit te leveren.
Het uitleveren van uw bestellingen zal daarom onder de huidige omstandigheden gewoon plaats vinden. Echter hebben wij onze chauffeurs geïnstrueerd om volgens de RIVM richtlijnen te werk te gaan.

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN
Ons winkel / showroom blijft geopend met aangepaste openingstijden.
Voorlopig hebben wij op de vrijdagavond geen koopavond meer.

Openingstijden zijn van:
Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:30 uur
Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

Op maandag en zondag zijn wij altijd gesloten.

Ook zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar volgens de aangegeven openingstijden.

MET ELKAAR VOOR ELKAAR
Wij danken u voor uw vertrouwen in deze moeilijke tijden. Onze gedachten gaan uit naar degenen die direct door het virus zijn getroffen en we waarderen de gezondheidswerkers en iedereen die onvermoeibaar werkt om de patiënten te behandelen enorm.​
​Onze bewondering gaat ook uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Of dat nu thuis is of op het werk.

Wanneer de situatie wijzigt brengen wij u direct op de hoogte en bij vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,
Kubus Wonen Culemborg