" />

Categorieën

Woonprogramma's / La Cruz

La-Cruz

La Cruz woonprogramma

Nu in de collectie La Cruz woonprogramma! De La Cruz meubelen zijn gemaakt van tramwood en zorgen voor een unieke uitstraling in de woonkamer. Doordat de meubelen van La Cruz een kleurbehandeling ondergaan zijn, het zogenaamde ''smoken'' van het hout krijgen de meubelen een matte uitstraling. De deuren en laden zijn voorzien van metalen handgrepen en hebben een soft closing systeem waardoor deze geruisloos sluiten. De lowboard, dressette en de vitrinekast zijn voorzien van LED verlichting waardoor je een sfeervolle en warme uitsraling krijgt. 

La Cruz woonprogramma
Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwe modellen? Vul dan uw e-mail adres in.

Wij gaan er even tussenuit!

Beste klant,

De vakantieperiode komt voorzichtig in zicht!
Wij willen u daarom op de hoogte brengen van onze winkelsluiting in verband met de leveringen.

Winkelsluiting
In week 31 tot en met week 33 (1 augustus tot en met 18 augustus) is ons winkel en magazijn gesloten. Wij zijn dan telefonisch niet bereikbaar, voor dringende zaken kunt u een e-mail sturen naar info@kubuswonen.nl

De reactietijd kan wat langer zijn dan dat u van ons gewend bent.


Levertijden tijdens de zomersluiting
Uiteraard doen wij altijd ons uiterste best om alles bij u als klant optijd te leveren. Mocht uw levering in de vakantiesluiting vallen, proberen wij de goederen voor de sluiting te leveren. Als dit niet mogelijk is dan leveren wij dit zo snel mogelijk na onze vakantiesluiting.