" />

Categorieën

Woonprogramma's / La Cruz

La-Cruz

La Cruz woonprogramma

Nu in de collectie La Cruz woonprogramma! De La Cruz meubelen zijn gemaakt van tramwood en zorgen voor een unieke uitstraling in de woonkamer. Doordat de meubelen van La Cruz een kleurbehandeling ondergaan zijn, het zogenaamde ''smoken'' van het hout krijgen de meubelen een matte uitstraling. De deuren en laden zijn voorzien van metalen handgrepen en hebben een soft closing systeem waardoor deze geruisloos sluiten. De lowboard, dressette en de vitrinekast zijn voorzien van LED verlichting waardoor je een sfeervolle en warme uitsraling krijgt. 

La Cruz woonprogrammaWeergave:
 


Bezig met laden...

La Cruz bergkast

€ 1.299,00 * p/stuk

La Cruz dressette

€ 1.199,00 * p/stuk

La Cruz dressoir 190 cm

€ 899,00 * p/stuk

La Cruz dressoir 220 cm

€ 999,00 * p/stuk

La Cruz eetkamertafel

€ 699,00 * p/stuk

La Cruz lowboard 150 cm

€ 599,00 * p/stuk

La Cruz lowboard 180 cm

€ 699,00 * p/stuk

La Cruz salontafel

€ 299,00 * p/stuk

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwe modellen? Vul dan uw e-mail adres in.

Geachte Kubus Wonen klant,

In deze onzekere tijden willen we jou, als onze gewaardeerde klant, graag op de hoogte houden van hoe Kubus Wonen omgaat met de situatie in Nederland omtrent COVID-19

Gezien de uitbraak wereldwijd en de onvoorzienbare gevolgen ervan willen wij u informeren dat wij alles in het werk stellen om uw bestellingen te leveren. Helaas zijn ook wij afhankelijk van toeleveranciers van binnen en buitenland en vragen u begrip voor het feit dat hierdoor sommige bestellingen wat vertraging kunnen oplopen. We staan nauw in contact met onze leveranciers en zullen er samen zorg voor dragen uw bestellingen zo spoedig mogelijk uit te leveren.

leveren van goederen
Het uitleveren van uw bestellingen zal onder de huidige omstandigheden gewoon plaats vinden. Echter hebben wij onze chauffeurs geïnstrueerd om volgens de RIVM richtlijnen te werk te gaan.

Wij dragen bij aan het indammen van het virus. We nemen daarom continu alle voorzorgsmaatregelen in acht. Dat betekent dat de richtlijnen van de overheid en het RIVM binnen Kubus Wonen ten strengste worden nageleefd.

Ondanks dat staan wij voor zover mogelijk voor u klaar

Ons winkel / showroom blijft geopend zoals u dat van ons gewent bent.

Zie hier voor Adres & Route & openingstijden.

Ook zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar volgens de normale openingstijden.

Op maandag en zondag zijn wij altijd gesloten.

Wanneer de situatie wijzigt brengen wij u direct op de hoogte en bij vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Onze bewondering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Of dat nu thuis is of op het werk.
Samen maken we het verschil.


Dank voor u begrip.

Met vriendelijke groet,
Team Kubus Wonen Culemborg