" />

Categorieën

Woonprogramma's / Larissa

Larissa

Larissa

Nieuw in collectie het Larissa woonprogramma! Authentiek en natuurlijk warm! 
Het programma Larissa is vervaardigd uit massief eikenhout en eikenhout fineer. Kenmerkend voor deze houtsoort zijn de prachtige nerfvlammen en spiegeltekeningen die de meubelen een authentiek en warme uitstraling geven. Het strakke zwart metalen onderstel van de tafels en kastmeubelen zorgt voor een eigentijdse en ruimtelijke touch. Het warme hout in de kleur cigar brown combineert goed met de metalen poten en handgrepen. In de niches van de tv-dressoirs, vitrine en highboard is LED verlichting verwerkt, waardoor deze nog beter tot hun recht komen en tegelijkertijd de kamer verlichten!

 

De gehele collectie van Larissa kastenprogramma is hieronder te bekijken en is zowel online te bestellen in de webshop van KubusWonen.nlWeergave:
 


Bezig met laden...

Larissa boekenkast

€ 549,00 * p/stuk

Larissa dressoir 180 cm

€ 1.099,00 * p/stuk

Larissa dressoir 220 cm

€ 1.199,00 * p/stuk

Larissa eetkamertafel

€ 899,00 * p/stuk

Larissa highboard

€ 1.299,00 * p/stuk

Larissa hoektafel

€ 249,00 * p/stuk

Larissa salontafel

€ 399,00 * p/stuk

Larissa TV dressoir 150 cm

€ 699,00 * p/stuk

Larissa TV dressoir 180 cm

€ 799,00 * p/stuk

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwe modellen? Vul dan uw e-mail adres in.

BELANGRIJKE INFORMATIE MET BETREKKING TOT COVID-19/CORONA VIRUS

Geachte Kubus Wonen klant,
In deze onzekere tijden willen we jou, als onze gewaardeerde klant, graag op de hoogte houden van hoe Kubus Wonen omgaat met de situatie in Nederland omtrent COVID-19

Gezondheid en veiligheid hebben bij Kubus Wonen de hoogste prioriteit. Wij dragen bij aan het indammen van het virus. We volgen de ​
COVID-19/Coronavirus pandemie dan ook actief op en nemen daarom continu alle voorzorgsmaatregelen in acht. Dat betekent dat de richtlijnen van de overheid en het RIVM binnen Kubus Wonen ten strengste worden nageleefd om onze medewerkers en u te beschermen.

LEVEREN VAN GOEDEREN
Gezien de uitbraak wereldwijd en de onvoorzienbare gevolgen ervan willen wij u informeren dat wij alles in het werk stellen om uw bestellingen te leveren. Helaas zijn ook wij afhankelijk van toeleveranciers van binnen en buitenland en vragen u begrip voor het feit dat hierdoor sommige bestellingen wat vertraging kunnen oplopen. We staan nauw in contact met onze leveranciers en zullen er samen zorg voor dragen uw bestellingen zo spoedig mogelijk uit te leveren.
Het uitleveren van uw bestellingen zal daarom onder de huidige omstandigheden gewoon plaats vinden. Echter hebben wij onze chauffeurs geïnstrueerd om volgens de RIVM richtlijnen te werk te gaan.

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN
Ons winkel / showroom blijft geopend met aangepaste openingstijden.
Voorlopig hebben wij op de vrijdagavond geen koopavond meer.

Openingstijden zijn van:
Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:30 uur
Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

Op maandag en zondag zijn wij altijd gesloten.

Ook zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar volgens de aangegeven openingstijden.

MET ELKAAR VOOR ELKAAR
Wij danken u voor uw vertrouwen in deze moeilijke tijden. Onze gedachten gaan uit naar degenen die direct door het virus zijn getroffen en we waarderen de gezondheidswerkers en iedereen die onvermoeibaar werkt om de patiënten te behandelen enorm.​
​Onze bewondering gaat ook uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Of dat nu thuis is of op het werk.

Wanneer de situatie wijzigt brengen wij u direct op de hoogte en bij vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,
Kubus Wonen Culemborg