" />

Categorieën

Omega
Omega

Het Lamulux kasten programma Omega heeft een strakke en moderne design.​ De wanden van de kasten en de tafelbladen beschikken over een donkere metalen strip wat de Omega woonprogramma serie stoer maakt. De kasten en tafels van Omega zijn afgewerkt in een fijne belijning en schitterende naturlook in kleur Natur. Dit programma heeft luxe softclose deuren en laden en deze zijn voorzien van metalen handgrepen. Lamulux meubels zijn krasvast en onderhoudsvrij.

 
De gehele collectie van Omega kastenprogramma is hieronder te bekijken en is zowel online te bestellen in de webshop van KubusWonen.nl


Weergave:
 


Bezig met laden...

Omega boekenkast

€678,00 € 616,00 * p/stuk

Omega broodkast

€768,00 € 698,00 * p/stuk

Omega combikast

€1.041,00 € 946,00 * p/stuk

Omega dressoir 200 cm.

€883,00 € 802,00 * p/stuk

Omega dressoir 250 cm.

€1.041,00 € 946,00 * p/stuk

Omega eetkamertafel

€500,00 € 454,00 * p/stuk

Omega hoektafel

€275,00 € 250,00 * p/stuk

Omega salontafel

€370,00 € 336,00 * p/stuk

Omega TV kast 122 cm

€462,00 € 420,00 * p/stuk

Omega TV kast 176 cm

€590,00 € 536,00 * p/stuk

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwe modellen? Vul dan uw e-mail adres in.

Geachte Kubus Wonen klant,

In deze onzekere tijden willen we jou, als onze gewaardeerde klant, graag op de hoogte houden van hoe Kubus Wonen omgaat met de situatie in Nederland omtrent COVID-19

Gezien de uitbraak wereldwijd en de onvoorzienbare gevolgen ervan willen wij u informeren dat wij alles in het werk stellen om uw bestellingen te leveren. Helaas zijn ook wij afhankelijk van toeleveranciers van binnen en buitenland en vragen u begrip voor het feit dat hierdoor sommige bestellingen wat vertraging kunnen oplopen. We staan nauw in contact met onze leveranciers en zullen er samen zorg voor dragen uw bestellingen zo spoedig mogelijk uit te leveren.

leveren van goederen
Het uitleveren van uw bestellingen zal onder de huidige omstandigheden gewoon plaats vinden. Echter hebben wij onze chauffeurs geïnstrueerd om volgens de RIVM richtlijnen te werk te gaan.

Wij dragen bij aan het indammen van het virus. We nemen daarom continu alle voorzorgsmaatregelen in acht. Dat betekent dat de richtlijnen van de overheid en het RIVM binnen Kubus Wonen ten strengste worden nageleefd.

Ondanks dat staan wij voor zover mogelijk voor u klaar

Ons winkel / showroom blijft geopend zoals u dat van ons gewent bent.

Zie hier voor Adres & Route & openingstijden.

Ook zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar volgens de normale openingstijden.

Op maandag en zondag zijn wij altijd gesloten.

Wanneer de situatie wijzigt brengen wij u direct op de hoogte en bij vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Onze bewondering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Of dat nu thuis is of op het werk.
Samen maken we het verschil.


Dank voor u begrip.

Met vriendelijke groet,
Team Kubus Wonen Culemborg