" />

Categorieën

Poefen & Hockers

Poefen-&-Hockers

Poefen & Hockers


Een poef is een ontzettend veelzijdig item voor elk interieur. Onze verschillende trendy modellen, in diverse uitvoeringen en kleuren, geven uw interieur dat extra beetje kleur. Wij hebben toonaangevende modellen die zeker in de smaak zullen vallen bij uw vrienden. Zo hebben wij een model met een vintage print die zorgt voor een stijlvol kleuraccent en een model in een knallende kleur zodat je interieur een vrolijk accent meegeeft. Alle modellen zijn snel en simpel te bestellen in onze webshop.

 Handig in elk interieur

Niet alleen zijn onze hockers aan aanvulling voor de woonkamer vanwege hun prachtige look, zij zijn ook nog eens zeer praktisch in gebruik. Zo is hij te gebruiken als voetenbankje en zijn onze stevigere modellen zelfs geschikt om op te zitten. Handig voor als de visite langskomt en je net een zitplaats te weinig heeft. Pak dan gewoon de handige hocker erbij! Zet er een dienblad op en hij is ook nog eens een bijzettafel.

Mix en Match

Wat zo leuk is aan onze modellen is dat je ze kunt combineren met bijpassende items voor uw interieur. Zo hebben wij een model met dezelfde print als onze kussens en kun je bij ons zelfs een karpet bestellen in dezelfde kleur en stijl als uw poef! Op deze manier zorg je ervoor dat je dezelfde stijl overal in huis doorvoert wat zorgt voor een mooi en passend geheel.

Veelzijdig item

Wat zo leuk is aan een poef is dat hij er leuk uitziet in elke kamer. In de woonkamer geeft hij een ontspannen lounge-effect en in de slaapkamer komt hij goed van pas om bijvoorbeeld een boek of tijdschrift op te leggen. Al onze poefs zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en formaten. Een grote model is extra functioneel en een kleiner model geeft een trendy stijleffect. De meeste poefs hebben een vierkant model maar bij Kubus Wonen vind je ook originele ronde modellen. Alle modellen zijn snel en simpel te bestellen in onze webshop.


Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwe modellen? Vul dan uw e-mail adres in.