" />

Categorieën

Wie bezorgt mijn bestelling?

De bestellingen bij KubusWonen.nl worden op 2 manieren bezorgd: per post of door onze eigen Bezorgdienst. Kubus Wonen heeft een eigen bezorgdienst, hierdoor kunnen wij u bestelling met alle zorg en nauwkeurigheid bij u thuis bezorgen. 

Gratis bezorging door KubusWonen.nl

Afhankelijk van het aankoopbedrag en het artikel bezorgen wij gratis door heel Nederland. Wij nemen contact met u op voor het maken van een bezorg afspraak door onze bezorgdienst. We streven ernaar om uw bestelling binnen de aangegeven leveringstermijn bij u thuis te bezorgen. Een groot deel van de verzendingen hebben we dan ook in eigen beheer. Wij doen ons uiterste best om samen met u een geschikte leverdatum in te plannen.

Boven € 999,- gratis levering.
€ 750,- tot € 998,- komen er € 50,- bezorgkosten bij.
€ 499,- tot € 749,- komen er € 75,- bezorgkosten bij.
€ 000,- tot € 499,- komen er € 100,- bezorgkosten bij.


Eetkamerstoelen, woonaccessoires en kleinmeubels worden gratis verzonden via postbedrijf of door onze eigen bezorgdienst.

Per post

Als uw bestelling per post verstuurd word ontvangt u per e-mail een Track & Trace e-mail van KubusWonen.nl In de Track & Trace e-mail staat een URL (internetadres) van het postorderbedrijf waar u de code kan invullen voor het volgen van uw pakket. 
  

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

KubusWonen.nl streeft ernaar om uw bestelling binnen het aangegeven leveringstermijn bij u thuis te bezorgen. Levertijden zijn verschillend per artikel. Bij elk artikel staat aangegeven wat de desbetreffende levertijd is. 
 

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

KubusWonen.nl heeft een vestiging in Culemborg waar onze showroom en magazijn is gevestigd. Indien uw artikelen van uw bestelling binnen zijn gekomen in ons magazijn, neemt één van onze medewerkers van Kubus Wonen contact met u op voor het maken van een afhaalafspraak.
 

Wat gebeurt er als verschillende artikelen een verschillende levertijd hebben?

Bij KubusWonen.nl kan het voor komen dat de verschillende artikelen in uw winkelwagen verschillende levertijden hebben. Dit betekent dat u rekening moet houden met de levertijd die het langst duurt. Kubus Wonen werkt niet met het uitleveren van een bestelling in delen. 
 

Wat moet ik doen als ik een verkeerd afleveradres heb doorgegeven?

Mocht je per ongeluk een incorrect afleveradres ingevoerd hebben, neem dan direct contact op met onze klantenservice. Zolang de bestelling nog niet verzonden is kunnen wij kosteloos u afleveradres aanpassen. Mocht het pakket verzonden zijn per post en indien wij dit retour krijgen dan wordt het aankoopbedrag minus de verzendkosten binnen 7 werkdagen terug naar u overgeboekt en kunt u een nieuwe bestelling plaatsen met het correcte adres.


 
Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwe modellen? Vul dan uw e-mail adres in.

BELANGRIJKE INFORMATIE MET BETREKKING TOT COVID-19/CORONA VIRUS

Geachte Kubus Wonen klant,
In deze onzekere tijden willen we jou, als onze gewaardeerde klant, graag op de hoogte houden van hoe Kubus Wonen omgaat met de situatie in Nederland omtrent COVID-19

Gezondheid en veiligheid hebben bij Kubus Wonen de hoogste prioriteit. Wij dragen bij aan het indammen van het virus. We volgen de ​
COVID-19/Coronavirus pandemie dan ook actief op en nemen daarom continu alle voorzorgsmaatregelen in acht. Dat betekent dat de richtlijnen van de overheid en het RIVM binnen Kubus Wonen ten strengste worden nageleefd om onze medewerkers en u te beschermen.

LEVEREN VAN GOEDEREN
Gezien de uitbraak wereldwijd en de onvoorzienbare gevolgen ervan willen wij u informeren dat wij alles in het werk stellen om uw bestellingen te leveren. Helaas zijn ook wij afhankelijk van toeleveranciers van binnen en buitenland en vragen u begrip voor het feit dat hierdoor sommige bestellingen wat vertraging kunnen oplopen. We staan nauw in contact met onze leveranciers en zullen er samen zorg voor dragen uw bestellingen zo spoedig mogelijk uit te leveren.
Het uitleveren van uw bestellingen zal daarom onder de huidige omstandigheden gewoon plaats vinden. Echter hebben wij onze chauffeurs geïnstrueerd om volgens de RIVM richtlijnen te werk te gaan.

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN
Ons winkel / showroom blijft geopend met aangepaste openingstijden.
Voorlopig hebben wij op de vrijdagavond geen koopavond meer.

Openingstijden zijn van:
Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:30 uur
Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

Op maandag en zondag zijn wij altijd gesloten.

Ook zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar volgens de aangegeven openingstijden.

MET ELKAAR VOOR ELKAAR
Wij danken u voor uw vertrouwen in deze moeilijke tijden. Onze gedachten gaan uit naar degenen die direct door het virus zijn getroffen en we waarderen de gezondheidswerkers en iedereen die onvermoeibaar werkt om de patiënten te behandelen enorm.​
​Onze bewondering gaat ook uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Of dat nu thuis is of op het werk.

Wanneer de situatie wijzigt brengen wij u direct op de hoogte en bij vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,
Kubus Wonen Culemborg