" />

Categorieën

Woonaccessoires

Regels zijn er niet, combineer er vrolijk op los en creëer je eigen unieke woonstijl!


Weergave:
 


Bezig met laden...

Brooklyn wandplank

€ 199,00 * p/stuk

Casino wandplanken

€119,00 € 109,00 * p/stuk

Woonaccessoires


Woonaccessoires en woondecoraties zijn de finishing touch van je inrichting. Ze versterken de woonstijl en sfeer van het interieur. Hou je van verandering, dan zijn woonaccessoires de manier om de inrichting telkens een andere sfeer mee te geven. De herfst en de winter vragen bijvoorbeeld om warme kleuren en zachte wollige materialen. Kandelaars, kaarslicht, wollige kussens en hoogpolige tapijten zorgen voor een warme knusse sfeer. De lente en zomer daarentegen vragen om luchtige materialen en frisse kleuren. Vrolijk kussentjes op de bank, een laagpolig tapijt op de vloer en kleurrijke woondecoraties maken het interieur luchtig en kleurrijk.

Woonaccessoires voor alle stijlen!
Kubus Wonen heeft voor alle smaken en stijlen verschillende woondecoratie. Of je nu een landelijke, romantische of eigentijdse sfeer in huis hebt de woonaccessoires van Kubus Wonen passen daar uitstekend bij. Juist het combineren van twee verschillende stijlen woonaccessoires kan er voor zorgen dat jouw interieur een spannende uitstraling krijgt.

Betaalbare woonaccessoires van Kubus Wonen!
Woonaccessoires maken van jouw huis een thuis. Het zorgt ervoor dat in jouw inrichting jouw eigen persoonlijke smaak en karakter terug kan laten komen. Door middel van verschillende woondecoratie te combineren, kun je elk seizoen eenvoudig wisselen van stijl. We hebben een ruime en diverse collectie woonaccessoires. Fotolijstjes, fruitschalen, poefen, sierkussens en keramieken Buddha’s. Wat je smaak ook is, met de woonaccessoires van Kubus Wonen tover jij je woonkamer om in een persoonlijke en warme ruimte.

 


Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwe modellen? Vul dan uw e-mail adres in.

BELANGRIJKE INFORMATIE MET BETREKKING TOT COVID-19/CORONA VIRUS

Geachte Kubus Wonen klant,
In deze onzekere tijden willen we jou, als onze gewaardeerde klant, graag op de hoogte houden van hoe Kubus Wonen omgaat met de situatie in Nederland omtrent COVID-19

Gezondheid en veiligheid hebben bij Kubus Wonen de hoogste prioriteit. Wij dragen bij aan het indammen van het virus. We volgen de ​
COVID-19/Coronavirus pandemie dan ook actief op en nemen daarom continu alle voorzorgsmaatregelen in acht. Dat betekent dat de richtlijnen van de overheid en het RIVM binnen Kubus Wonen ten strengste worden nageleefd om onze medewerkers en u te beschermen.

LEVEREN VAN GOEDEREN
Gezien de uitbraak wereldwijd en de onvoorzienbare gevolgen ervan willen wij u informeren dat wij alles in het werk stellen om uw bestellingen te leveren. Helaas zijn ook wij afhankelijk van toeleveranciers van binnen en buitenland en vragen u begrip voor het feit dat hierdoor sommige bestellingen wat vertraging kunnen oplopen. We staan nauw in contact met onze leveranciers en zullen er samen zorg voor dragen uw bestellingen zo spoedig mogelijk uit te leveren.
Het uitleveren van uw bestellingen zal daarom onder de huidige omstandigheden gewoon plaats vinden. Echter hebben wij onze chauffeurs geïnstrueerd om volgens de RIVM richtlijnen te werk te gaan.

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN
Ons winkel / showroom blijft geopend met aangepaste openingstijden.
Voorlopig hebben wij op de vrijdagavond geen koopavond meer.

Openingstijden zijn van:
Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:30 uur
Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

Op maandag en zondag zijn wij altijd gesloten.

Ook zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar volgens de aangegeven openingstijden.

MET ELKAAR VOOR ELKAAR
Wij danken u voor uw vertrouwen in deze moeilijke tijden. Onze gedachten gaan uit naar degenen die direct door het virus zijn getroffen en we waarderen de gezondheidswerkers en iedereen die onvermoeibaar werkt om de patiënten te behandelen enorm.​
​Onze bewondering gaat ook uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Of dat nu thuis is of op het werk.

Wanneer de situatie wijzigt brengen wij u direct op de hoogte en bij vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,
Kubus Wonen Culemborg