" />

Categorieën

Aanbiedingen / Eetkamertafel Woodflex

Eetkamertafel Woodflex
0 Reviews | Review toevoegen

Creëer uw eigen tafel via het Woodflex eetkamertafel concept! Leverbaar in 14 verschillende maten varierend van 160 -300 cm lang, met 10 verschillende poten.

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

8 tot 10 weken

€ 850,00 *
€ 772,00 *
Prijs per stuk vanaf,

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Woodflex eetkamertafel concept
Het Woodflex massief eiken tafelconcept past door het aanbod van in totaal 10 verschillende poten, verschillende afwerkingen van tafelbladen, de CBM kleurmogelijkheden en de vele mogelijke afmetingen in bijna ieder interieur. Deze 3 cm massief eiken tafelbladen lijken authentiek en optisch 6 cm doordat de houten delen op het uiteinde zijn omgevouwen.
Kijk voor de Woodflex eetkamertafelconcept naar de bijlagen en download de brochure.


U heeft keuze uit

De "woodflex" tafel doet zijn naam alle eer aan.

  • Leverbaar in 14 verschillende maten varierend van 160 -300 cm lang. 

  • 10 verschillende poten van eikenhout, zwart ijzer, wit ijzer of roestvrij staal die op 3 verschillende posities te plaatsen zijn.

  • ​Een rechte, een afgeronde of een extra afgeronde rand.

  • ​Een dichte noest (glad) of een open noest (geleefd) blad.

  • En als klap op de vuurpijl dat alles ook nog eens leverbaar in 22 verschillende kleuren.


Product en kwaliteitsvoordelen.
 Naast de hier genoemde uiterlijke kenmerken biedt het Woodflexconcept nog een aantal specifieke product- en kwaliteitsvoordelen:
  • Minder kans op “werken” hout door het verlijmen van eiken delen met hetzelfde vochtigheidsgehalte.
  • ​Tafels trekken niet krom en zijn stabiel door infrezen ijzeren U-profiel en aanbrengen ijzeren frame  aan onderzijde eiken blad.
  • ​Op 3 posities onder het blad komen extra bevestigingspunten: op 10cm, 25cm en op 40cm.  Hierdoor kan men ook plaatsnemen aan de kopse kant.

Afmetingen
Breedte zie keuze menu
Diepte zie keuze menu
Hoogte 75.7 cm
Hoogte tot onderkant blad 69.7 Geschikt voor vrijwel iedere stoel met of zonder armleuning.

Levertijd
De eetkamertafel Woodflex wordt op basis van uw persoonlijke wensen speciaal voor u geproduceerd. Gemiddeld bedraagt de levertijd 8 – 10 weken.

Bezorgen 
Kubus Wonen heeft een eigen bezorgdienst, hierdoor kunnen wij u bestelling met alle zorg en nauwkeurigheid bij u thuis bezorgen. Afhankelijk van de aantallen die u besteld kunnen artikelen ook door een externe transport bedrijf bij u thuis bezorgd worden.
Afhalen
Als u eerst het meubel zelf wilt komen bekijken is dit geen probleem. Indien akkoord kan deze meteen worden meegenomen.

Voorkom teleurstelling
De collectie vernieuwt zichzelf voortdurend. Daardoor zijn er permanent diverse objecten die plaats moeten maken voor hun opvolgers. En dat biedt u uitgelezen kansen om uw interieur voordelig te verrijken met een bijzonder meubelstuk. Het kan zijn dat een afgebeeld artikel inmiddels is verkocht. Om teleurstelling te voorkomen raden wij u aan om vooraf even de afdeling verkoop te bellen (0345 - 54 98 10) als u naar ons toe wilt komen om de opruiming te bekijken. Reservering van opruimingsartikelen is niet mogelijk. Opruimingsartikelen worden geleverd zoals ze in de showroom zijn gepresenteerd.

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwe modellen? Vul dan uw e-mail adres in.

BELANGRIJKE INFORMATIE MET BETREKKING TOT COVID-19/CORONA VIRUS

Geachte Kubus Wonen klant,
In deze onzekere tijden willen we jou, als onze gewaardeerde klant, graag op de hoogte houden van hoe Kubus Wonen omgaat met de situatie in Nederland omtrent COVID-19

Gezondheid en veiligheid hebben bij Kubus Wonen de hoogste prioriteit. Wij dragen bij aan het indammen van het virus. We volgen de ​
COVID-19/Coronavirus pandemie dan ook actief op en nemen daarom continu alle voorzorgsmaatregelen in acht. Dat betekent dat de richtlijnen van de overheid en het RIVM binnen Kubus Wonen ten strengste worden nageleefd om onze medewerkers en u te beschermen.

LEVEREN VAN GOEDEREN
Gezien de uitbraak wereldwijd en de onvoorzienbare gevolgen ervan willen wij u informeren dat wij alles in het werk stellen om uw bestellingen te leveren. Helaas zijn ook wij afhankelijk van toeleveranciers van binnen en buitenland en vragen u begrip voor het feit dat hierdoor sommige bestellingen wat vertraging kunnen oplopen. We staan nauw in contact met onze leveranciers en zullen er samen zorg voor dragen uw bestellingen zo spoedig mogelijk uit te leveren.
Het uitleveren van uw bestellingen zal daarom onder de huidige omstandigheden gewoon plaats vinden. Echter hebben wij onze chauffeurs geïnstrueerd om volgens de RIVM richtlijnen te werk te gaan.

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN
Ons winkel / showroom blijft geopend met aangepaste openingstijden.
Voorlopig hebben wij op de vrijdagavond geen koopavond meer.

Openingstijden zijn van:
Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:30 uur
Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

Op maandag en zondag zijn wij altijd gesloten.

Ook zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar volgens de aangegeven openingstijden.

MET ELKAAR VOOR ELKAAR
Wij danken u voor uw vertrouwen in deze moeilijke tijden. Onze gedachten gaan uit naar degenen die direct door het virus zijn getroffen en we waarderen de gezondheidswerkers en iedereen die onvermoeibaar werkt om de patiënten te behandelen enorm.​
​Onze bewondering gaat ook uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Of dat nu thuis is of op het werk.

Wanneer de situatie wijzigt brengen wij u direct op de hoogte en bij vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,
Kubus Wonen Culemborg