" />

Categorieën♦ Kubus Wonen in Culemborg is toonaangevend op het gebied van wonen. ♦ 

Sinds 2003 houdt Kubus Wonen zich bezig met de verkoop van meubelen en het geven van advies op het gebied van woninginrichting. In al die jaren hebben wij geleerd dat service en kwaliteit twee belangrijke pijlers van ons bedrijf zijn. Nu onderscheiden wij ons door op een toonaangevende wijze een breed concept aan meubelen aan te bieden. Kubus Wonen is centraal gevestigd in Nederland aan de rand van Culemborg. Wij beschikken over een grote showroom waardoor het mogelijk is om onze kwaliteits meubelen op een mooie manier te presenteren. En op de 1verdieping hebben wij voornamelijk opruiming, toonzaalmodellen, overtollig voorraad van onze leveranciers, partijhandel, beursmodellen en uiteraard voor zeer scherpe prijzen!


Bij Kubus Wonen vindt u van modern tot romantisch wonen, van lounge sofa tot senioren bank, van retro fauteuils tot design relaxfauteuils, van landelijk tot een moderne kast; Kubus Wonen heeft het. Naast onze Kubus Wonen huis collectie vindt u bij ons ook de merken Happy@Home, L`Ancora Collection van het Anker, Cartel Living, Ojee Design, Haveco, Maxfurn, Hjort Knudsen relaxfauetuilsGealux relaxfauteuils, en nog veel meer. Kom langs en laat u inspireren door onze fantastische meubel collectie.
Contact:
U kunt contact opnemen via mail of bellen met nummer 0345-549810
Dinsdag t/m donderdag geopend van 10:00 tot 17:30 uur.
Vrijdagavond tijdelijk geen koopavond. Geopend van 10:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur.
Zondag en Maandag gesloten

Ook kunt u op afspraak onze meubels bezichtigen wanneer het u uitkomt.

 


 
Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwe modellen? Vul dan uw e-mail adres in.

BELANGRIJKE INFORMATIE MET BETREKKING TOT COVID-19/CORONA VIRUS

Geachte Kubus Wonen klant,
In deze onzekere tijden willen we jou, als onze gewaardeerde klant, graag op de hoogte houden van hoe Kubus Wonen omgaat met de situatie in Nederland omtrent COVID-19

Gezondheid en veiligheid hebben bij Kubus Wonen de hoogste prioriteit. Wij dragen bij aan het indammen van het virus. We volgen de ​
COVID-19/Coronavirus pandemie dan ook actief op en nemen daarom continu alle voorzorgsmaatregelen in acht. Dat betekent dat de richtlijnen van de overheid en het RIVM binnen Kubus Wonen ten strengste worden nageleefd om onze medewerkers en u te beschermen.

LEVEREN VAN GOEDEREN
Gezien de uitbraak wereldwijd en de onvoorzienbare gevolgen ervan willen wij u informeren dat wij alles in het werk stellen om uw bestellingen te leveren. Helaas zijn ook wij afhankelijk van toeleveranciers van binnen en buitenland en vragen u begrip voor het feit dat hierdoor sommige bestellingen wat vertraging kunnen oplopen. We staan nauw in contact met onze leveranciers en zullen er samen zorg voor dragen uw bestellingen zo spoedig mogelijk uit te leveren.
Het uitleveren van uw bestellingen zal daarom onder de huidige omstandigheden gewoon plaats vinden. Echter hebben wij onze chauffeurs geïnstrueerd om volgens de RIVM richtlijnen te werk te gaan.

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN
Ons winkel / showroom blijft geopend met aangepaste openingstijden.
Voorlopig hebben wij op de vrijdagavond geen koopavond meer.

Openingstijden zijn van:
Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:30 uur
Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

Op maandag en zondag zijn wij altijd gesloten.

Ook zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar volgens de aangegeven openingstijden.

MET ELKAAR VOOR ELKAAR
Wij danken u voor uw vertrouwen in deze moeilijke tijden. Onze gedachten gaan uit naar degenen die direct door het virus zijn getroffen en we waarderen de gezondheidswerkers en iedereen die onvermoeibaar werkt om de patiënten te behandelen enorm.​
​Onze bewondering gaat ook uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Of dat nu thuis is of op het werk.

Wanneer de situatie wijzigt brengen wij u direct op de hoogte en bij vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,
Kubus Wonen Culemborg