" />

Categorieën

Relaxfauteuils / Relaxfauteuil Cartagena

Relaxfauteuil Cartagena
0 Reviews | Review toevoegen

Cartagena relaxfauteuil is leverbaar zowel handmatig, elektrisch verstelbaar of eventueel met een sta op functie in diverse kleuren leder en stof en keuze uit diverse zithoogtes en zitdieptes.


Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

10 tot 12 weken

€ 1.199,00 *
Prijs per stuk in stof vanaf,

 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Relaxfauteuil Cartagena

Deze relax fauteuil Cartagena van Happy@Home is manueel, met de hand dus, heel eenvoudig in een relaxpositie te verstellen. Voor de bekleding kan je kiezen uit zowel stof als leder in bijna elke kleur die je je maar kunt bedenken. Een heerlijke stoel om aangenaam in te relaxen.
Wil je het wat luxer? Dan is er ook een elektrisch bedienbare variant en een relax fauteuil met sta-op-hulp.

 

U kunt een relaxfauteuil Cartagena samen stellen door middel van,

  • keuze uit 3 zithoogtes.
  • keuze uit 3 zitdieptes.
  • keuze uit manueel of elektrisch verstelbaar of met een sta op functie.
  • keuze uit diverse modellen stervoeten of draaiplateau's.
  • keuze uit diverse topkwaliteiten leder of stof kleuren. ​


Afmetingen Relaxfauteuil Cartagena

71 cm breedte
78 cm diepte
115 cm hoogte
45 - 47 of 49 cm zithoogte
50 - 53  of 55 cm zitdiepteLevertijd

De relaxfauteuil Cartagena wordt op basis van uw persoonlijke wensen speciaal voor u geproduceerd. Gemiddeld bedraagt de levertijd 10 tot 12 weken.

Scherpste prijs!
Heeft u interesse in de Cartagena fauteuil? Dan nodigen we u uit om in alle rust dit comfort in onze showroom te ervaren en uiteraard te profiteren van onze scherpste aanbiedingen die wij te bieden hebben voor de Cartagena fauteuil. U kunt ook bellen met onze verkoopteam op nummer 0345 - 54 98 10 voor de scherpste aanbiedingen! Dit geld niet voor artikelen die al reeds afgeprijsd zijn!

Voorkom teleurstelling
De collectie vernieuwt zichzelf voortdurend. Daardoor zijn er permanent diverse objecten die plaats moeten maken voor hun opvolgers. En dat biedt u uitgelezen kansen om uw interieur voordelig te verrijken met een bijzonder meubelstuk. Het kan zijn dat een afgebeeld artikel inmiddels is verkocht. Om teleurstelling te voorkomen raden wij u aan om vooraf even de afdeling verkoop te bellen (0345 - 54 98 10) als u naar ons toe wilt komen om de opruiming te bekijken. Reservering van opruimingsartikelen is niet mogelijk. Opruimingsartikelen worden geleverd zoals ze in de showroom zijn gepresenteerd.

Bezorgen 
Kubus Wonen heeft een eigen bezorgdienst, hierdoor kunnen wij u bestelling met alle zorg en nauwkeurigheid bij u thuis bezorgen.

Afhalen
Als u eerst het meubel zelf wilt komen bekijken is dit geen probleem. Indien akkoord kan deze meteen worden meegenomen. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwe modellen? Vul dan uw e-mail adres in.

BELANGRIJKE INFORMATIE MET BETREKKING TOT COVID-19/CORONA VIRUS

Geachte Kubus Wonen klant,
In deze onzekere tijden willen we jou, als onze gewaardeerde klant, graag op de hoogte houden van hoe Kubus Wonen omgaat met de situatie in Nederland omtrent COVID-19

Gezondheid en veiligheid hebben bij Kubus Wonen de hoogste prioriteit. Wij dragen bij aan het indammen van het virus. We volgen de ​
COVID-19/Coronavirus pandemie dan ook actief op en nemen daarom continu alle voorzorgsmaatregelen in acht. Dat betekent dat de richtlijnen van de overheid en het RIVM binnen Kubus Wonen ten strengste worden nageleefd om onze medewerkers en u te beschermen.

LEVEREN VAN GOEDEREN
Gezien de uitbraak wereldwijd en de onvoorzienbare gevolgen ervan willen wij u informeren dat wij alles in het werk stellen om uw bestellingen te leveren. Helaas zijn ook wij afhankelijk van toeleveranciers van binnen en buitenland en vragen u begrip voor het feit dat hierdoor sommige bestellingen wat vertraging kunnen oplopen. We staan nauw in contact met onze leveranciers en zullen er samen zorg voor dragen uw bestellingen zo spoedig mogelijk uit te leveren.
Het uitleveren van uw bestellingen zal daarom onder de huidige omstandigheden gewoon plaats vinden. Echter hebben wij onze chauffeurs geïnstrueerd om volgens de RIVM richtlijnen te werk te gaan.

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN
Ons winkel / showroom blijft geopend met aangepaste openingstijden.
Voorlopig hebben wij op de vrijdagavond geen koopavond meer.

Openingstijden zijn van:
Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:30 uur
Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

Op maandag en zondag zijn wij altijd gesloten.

Ook zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar volgens de aangegeven openingstijden.

MET ELKAAR VOOR ELKAAR
Wij danken u voor uw vertrouwen in deze moeilijke tijden. Onze gedachten gaan uit naar degenen die direct door het virus zijn getroffen en we waarderen de gezondheidswerkers en iedereen die onvermoeibaar werkt om de patiënten te behandelen enorm.​
​Onze bewondering gaat ook uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Of dat nu thuis is of op het werk.

Wanneer de situatie wijzigt brengen wij u direct op de hoogte en bij vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,
Kubus Wonen Culemborg